|
|
 |
« poslato: Јануар 11, 2006, 12:36:49 » |
|
Dajem predlog da na ovom forumu dodate i jednu chat sobu. Sad nas je trenutno 6 na forumu a bilo bi dobro malte ne uzivo razgovarati putem chata sa svima koji su on-line. Koliko je to moguce? Verujem da ima zainteresovanih. S obzirom da ce uskoro krenuti jos bolje i da ce biti jos veci odziv ljudi kad se sve ovo bude izreklamiralo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
It's a fine line between pleasure and pain. You've done it once you can do it again. Whatever you done don't try to explain. It's a fine, fine line between pleasure and pain.
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Јануар 11, 2006, 01:02:28 » |
|
podrzavam predlog.samo je pitanje koliko je to izvodjivo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
rni humor tattoo
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Јануар 11, 2006, 02:43:06 » |
|
Pitacemo Nazgula i Apostola oni su ovde glavni za tehniku, ja za.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Јануар 11, 2006, 02:25:21 » |
|
Provericu ovih dana (cim nadjem malo vremena) da li postoji neki plug in koji omogucava to sto zelite, pa ako postoji instaliracemo ga 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Јануар 12, 2006, 02:17:55 » |
|
bravo za najboljeg administratora 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
It's a fine line between pleasure and pain. You've done it once you can do it again. Whatever you done don't try to explain. It's a fine, fine line between pleasure and pain.
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Јануар 12, 2006, 03:58:57 » |
|
Kopao sam danas po internetu i nisam nasao nijedno resenje koje bi bilo zadovoljavajuce, ali ne brinite nastavicu da kopam :mrgreen:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Јануар 15, 2006, 02:02:11 » |
|
Dajem predlog da na ovom forumu dodate i jednu chat sobu. Sad nas je trenutno 6 na forumu a bilo bi dobro malte ne uzivo razgovarati putem chata sa svima koji su on-line. Koliko je to moguce? Verujem da ima zainteresovanih. S obzirom da ce uskoro krenuti jos bolje i da ce biti jos veci odziv ljudi kad se sve ovo bude izreklamiralo. Komso sve se slazem s tebe oko taj chat,neg me zanima moz li se icepi jedna domaca kafica tuj,ako ne moz onda nista,ce si sedim u moj durlan ne si idem u taj chat!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
mara studio sts nis
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Јануар 15, 2006, 02:05:24 » |
|
Dajem predlog da na ovom forumu dodate i jednu chat sobu. Sad nas je trenutno 6 na forumu a bilo bi dobro malte ne uzivo razgovarati putem chata sa svima koji su on-line. Koliko je to moguce? Verujem da ima zainteresovanih. S obzirom da ce uskoro krenuti jos bolje i da ce biti jos veci odziv ljudi kad se sve ovo bude izreklamiralo. Komso sve se slazem s tebe oko taj chat,neg me zanima moz li se icepi jedna domaca kafica tuj,ako ne moz onda nista,ce si sedim u moj durlan ne si idem u taj chat! Komsike be pa sve se moze tu be samo da cika administrator smucka nesto. vidim da su opasni hakeri i ne sumnjam u to u skorije vreme. HOCEMO CHAT SOBU, HOCEMO CHAT SOBU!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Јануар 15, 2006, 12:23:07 » |
|
I ja bi rodjace i ja bi :wink:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
..ne, gresite, ipak ja nisam normalan....
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Јануар 15, 2006, 01:13:37 » |
|
АЈДЕ ХАКЕРИ ПОКАЖИТЕ СЕ
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
oogie-tattoo "skin art"
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Јануар 16, 2006, 12:48:18 » |
|
Kao sto rekoh ipak cete morati malo da se strpite :x
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Јануар 16, 2006, 01:32:15 » |
|
Od juce i ja radim na tome... Opcije postoje. Dajte mi samo par dana da istestiram ovo sto sam napravio pa ako radi kako treba bice i to...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
We are what we continuously do, thus the excellence is not a gesture, but a habit...
|
|
|
|
Doberman
član

Van mreže
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Јануар 19, 2006, 09:55:26 » |
|
Maro dobro ti ide Leskovacki. LOL
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
ERBIAN PRIDE WORLD VIDE
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Јануар 19, 2006, 05:19:44 » |
|
Provericu ovih dana (cim nadjem malo vremena) da li postoji neki plug in koji omogucava to sto zelite, pa ako postoji instaliracemo ga  ma koji be "plug" mi ce oremo,nemo ti nista da se sekiras HOCEMO CHAT SOBU, HOCEMO CHAT SOBU!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Јануар 19, 2006, 10:59:28 » |
|
Provericu ovih dana (cim nadjem malo vremena) da li postoji neki plug in koji omogucava to sto zelite, pa ako postoji instaliracemo ga  ma koji be "plug" mi ce oremo,nemo ti nista da se sekiras HOCEMO CHAT SOBU, HOCEMO CHAT SOBU!!! ... ne mora bato to da bude velika soba... Sobiche malo dovoljno. Stacemo mi svi unutra ne boj se ,nismo besni :lol:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
..ne, gresite, ipak ja nisam normalan....
|
|
|
|
|