|
|
 |
« poslato: Фебруар 26, 2007, 12:16:57 » |
|
Drago mi je da vas obavestim da je instaliran novi forum. Umesto phpBB skripta koriscjen je SMF skript koji je mnogo napredniji u svakom pogledu. Trenutno je podesen default skin foruma a uskoro cje biti instalirano jos 2 skina koje cjete mocji da birate po svom nahodjenju.  Od sada je onemogucjeno i registrovanje spambotovima pa se nadam da smo resili taj problem  Kad smo vec kod spambotova, licno sam pobrisao gomile i gomile spambotova pa je mogucje da sam slucajno obrisao i neke prave clanove foruma. Ovim putem se izvinjavam svima koje sam eventualno obrisao, nije bilo namerno 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
fightcall
redovan član

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Фебруар 27, 2007, 01:54:36 » |
|
eeeeeeeeee super izgleda sada mada se meni ona crna vise svidjala, ali komentari svih ostalih koji su videli ovo kazu da izgleda mnogo profesionalnije.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Фебруар 27, 2007, 05:34:58 » |
|
Postavljanje slika jos uvek ne funkcionise najbolje, uvek mi promeni dimenzije slike na 245*350.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Фебруар 27, 2007, 08:37:44 » |
|
svaka cast za forum. extra je sad
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
It's a fine line between pleasure and pain. You've done it once you can do it again. Whatever you done don't try to explain. It's a fine, fine line between pleasure and pain.
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Фебруар 28, 2007, 08:06:37 » |
|
eeeeeeeeee super izgleda sada mada se meni ona crna vise svidjala, ali komentari svih ostalih koji su videli ovo kazu da izgleda mnogo profesionalnije. Bicje instalirani i crni skinovi, ali moram prvo da ih prevedem a za to mi treba vremena.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Фебруар 28, 2007, 08:07:40 » |
|
Postavljanje slika jos uvek ne funkcionise najbolje, uvek mi promeni dimenzije slike na 245*350.
Zato sto sam ogranicio velicine slika koje mogu da se postavljaju na forum, jer ima dosta ljudi koji jos uvek koriste dial-up 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Фебруар 28, 2007, 08:09:55 » |
|
Svaku gresku koju primetite prijavite nam ovde, da bi mogli da ih ispravimo jer na pocetku ih sigurno ima.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
We are what we continuously do, thus the excellence is not a gesture, but a habit...
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Фебруар 28, 2007, 10:39:19 » |
|
Zato sto sam ogranicio velicine slika koje mogu da se postavljaju na forum, jer ima dosta ljudi koji jos uvek koriste dial-up  I ja koristim dial-up, pa sam ipak postavio sliku od 80k, ucita se za 15ak sekundi, mislim da to nije puno. Ok je ogranicenje ali mislim da bi bilo bolje da smanjis kriterijum.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Март 01, 2007, 08:16:29 » |
|
Smanjen je kriterijum  Na apo100L-ov nagovor sam postavio da maksimalna velicina slike bude 600x400 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Март 04, 2007, 06:34:01 » |
|
meni nista nije domogucite i meni normalan rad na forumu ,ne mogu nista da radim ,a kamo li da postavljam slike, i ovaj novi forum je cist promasaj,mnogo komfuzan i ne pregledan ja sam da se vrati stari, to je moje misljenje
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Март 05, 2007, 08:08:52 » |
|
Kako ne mozes da postavljas slike, ista je procedura kao i ranije s'tim sto je omogucjeno stavljanje slika i u attachment (kliknes na dodatne opcije pa tamo gde pise "Prilozi:" kliknes na "Browse"...). i ovaj novi forum je cist promasaj,mnogo komfuzan i ne pregledan Ma to je samo dok se ne naviknes malo veruj mi 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Март 05, 2007, 05:44:49 » |
|
ljudi zasto u drugim topicima nemam opciju ,,,odgovori?  samo ovde mogu da pisem
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Март 06, 2007, 08:30:01 » |
|
Sad mozes sve  Malo je bilo problema sa dozvolama ali mislim da je sad sve sredjeno 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|