Nismo se razumeli.Naravno da treba jos detalja.To je samo gruba skica,otprilike kako sam zamislio.Interesuje me i koliko bi okvirno trajalo tetoviranje? Hvala na odgovorima
Druze, najbolje da odes tamo gde mislis da se tetoviras i onda lepo kazes majstoru sta zelis i ostalo prepustis njemu. Pravoslavni krst je sam po sebi previse jednostavan i ne znam kakve bi ti detalje stavljao na njega. Sta god stavis on ce i dalje biti pravoslavni jednostavni krst (sto u stvari i treba da bude). Moze samo da izgleda kao da je od drveta i po koja pukotina ili slicno al to nije to.
Da ja treba tako nesto da radim i imam mogucnost dodavanja detalja, krst bi bio samo pozedina cele slike dok bi osnovana forma bili pa sta ja znam... svetlost sa neba, pa moze 3 prsta, pa neki andjeli i ko zna sta jos... Zavisi od zelje klijenta i naravno finansija. A posto mislim da se nikad nisi tetovirao do sad mozda je bolje da ledja ostavis za neki drugi put. Obicno i kod mene dodju momcici sa takvim zeljama i onda mi posle padaju u nesvest kad krenem da ih radim, naravno da napomenem da se nikad nisu tetovirali pre toga.
Ja licno mislim da bi trebalo prvo da odradis neku manju tetovazu na nadlaktici isl pa posle da razmisljas o l;edjima. Pa mozes i tu istu sliku da odradis takodje negde na ruci ili ako vec hoces na ledjima nek to bude lopatica isl.
U ovome sto sam ti napisao se takodje nalazi i odgovor na pitanje koliko to traje... Ako si nov u svetu tetoviranja onda to moze da traje jako dugo ili jako kratko. Velike slike se rade u etapama a ako trpis dosta bola onda ce to biti par dugih etapa a ako si mekan na bol, onda to bude beskonacno mnogo vremena. Znaci to je individualno i zavisi od coveka do coveka.
Dobro razmisli o ovome svemu ali moj ti je savet da prvo uradis manju sliku pa posle toga radi sta hoces. To ti je bolje i zbog cene i svega. Onako velika slika otprilike A3 format i da se uradi sa maksimalno detalja i maksimalno profesionalno ne moze biti ispod 500-600e. Ostavi to za kasnije nemoj brzati i sve ce biti ok. Pozdrav...