• Početna
  • Pomoć
  • Pretraga
  • Prijavljivanje
  • Registracija
Stranice: [1]   Idi dole
Autor Tema: Forum tips&tricks - last update 12.11.2007.  (Pročitano 16240 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Nazgul
Gost
« poslato: Децембар 12, 2005, 09:26:31 »

Evo malih trikova kod koriscenja foruma, posto vidim da nekim ljudima ovde to bas i neide :lol:

kao prvo morate da proverite da vam je ukljucen bbcode. to cete proveriti tako sto cete pogledati ispod prozora u kome pisete poruke i iskljuciti (ako je ukljucena) prvu opciju: disable bbcode in this post.

1. prikazivanje url-a:
kliknite na dugme url u gornjem redu, pa zatim napisite web adresu koju zelite da prikazete i onda ponovo kliknite na isto dugme. to bi trebalo da izgleda otprilike ovako:
http://www.imesajta.com. nakon sto posaljete poruku ovo ce biti prikazano kao link.

postoji jos jedna fora, a to je da link bude jedna odredjena rec, a to se radi ovako:
ime linka

2. prikazivanje slike:
kao prvo slika mora da bude pre svega postavljena negde na internetu da bi mogla da bude prikazana na forumu. fora je ista kao i kod url-a:

ako ne znate gde da postavite sliku na internet posetite: www.imageshack.com i bice vam sve jasno.

3. citiranje:
kada zelite da citirate necije reci onda lepo iskopirajte tekst, pritisnite dugme "quote" pa zatim pustite kopirani tekst i ponovo pritisnite "quote". ovo mozete raditi vise puta uzastopno da nebi pisali pet postova jedan za drugim.

ako ima jos nekih pitanja u vezi funkcionisanja foruma slobodno ih postavite ovde.
 Cool
« Poslednja izmena: Новембар 12, 2007, 03:07:10 Nazgul » Sačuvana

Lepi Djole
Site Owner

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #1 poslato: Децембар 12, 2005, 09:48:34 »

sve sam provalio samo treba malo da se posmatra i razmisli, logicno

evo postavio sam adresu vidi

http://www.tattoomagazin.com/

sta kazes a ?
Sačuvana

sandala

Nazgul
Gost
« Odgovor #2 poslato: Децембар 13, 2005, 08:19:32 »

Toooo Djoleee, ukapirao siiii :wink:
Sačuvana

Nazgul
Gost
« Odgovor #3 poslato: Март 23, 2007, 08:56:54 »

Evo jos nekih trikova:

Quick reply:
Kada se ulogujete na forum kliknite na dugme PROFIL pa zatim idite na Podešavanje izgleda (meni sa leve strane), pronađite opciju "Prikaži brz odgovor u prikazu teme:" i iz padajućeg menija izaberite "Prikaži, podrazumevano je uklj.". Na ovaj način ćete dobiti opciju "brzi odgovor" koja će se pojavljivati u svakom topicu na samom dnu strane, ispod svih dosadašnjih odgovora na temu. Na ovaj način postižete to da ne morate da kliknete na dugme ODGOVOR svaki put kada želite da odgvorite na neku temu.
« Poslednja izmena: Март 23, 2007, 09:02:10 Nazgul » Sačuvana

Nazgul
Gost
« Odgovor #4 poslato: Новембар 12, 2007, 03:04:06 »

Vec dugo na forumu postoji opcija za koju sam primetio da je veoma malo ljudi prepoznaje i koristi. Ta opcija se zove Karma. Ispod svakog korisnickog imena stoji "Karma:0", a ispod toga stoje dva linka [applaud] i [smite]. Kada vam se ne dopada neciji stav ili ponasanje na forumu mozete kliknuti na [smite] i tako smanjiti karmu doticnog korisnika. U slucaju da smatrate da je neko veoma koristan na forumu ili vam se dopada nesto drugo  Grin u vezi doticnog korisnika mozete kliknuti na link [applaud] i time mu povecati karmu.
Na ovaj nacin moze se steci utisak o tome ko je pozitivan lik na forumu i ko doprinisi razvoju foruma a ko je tu radi toga da stvara shum i svadje  Roll Eyes
Da ne duzim mnogo pogledajte sliku u attachmentu gde sam iskoristio apo100l@work-ov nick jer ne mogu sam sebi da dodeljujem ili oduzimam karmu  Grin
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na:  

sindjel damir tattoo knjiga profesionalno tetoviranje be beauty

Postavite vaš
banner ovde!

064 113 9057

Postavite vaš
banner ovde!

064 113 9057

Postavite vaš