Haaaahahha fakultet primenjenih umetnosti ahahah i recnik ...... AHAHAHAH.... Pa to onda sve objasnjava.... Dalje je sve suvisno komentarisati.... Znaci postavicemo ovako obavestenje:
Mole se zenski clanovi u PMS-u da ne postavljaju nikakve komentare dok se ne pojave uslovi za normalan rad mozga. Takodje obratiti paznju na meseceve cikluse jer moze doci do neplaniranih iskljucenja funkcija za rad jezika i prstiju. Hvala unapred.... Clanovi Foruma. AHAHAHAHAHAHAHAHAH
A sto se tice fals zadnjice... ahahah Ja kako iskakim iz nje to je pravo cudo ahahahahah. I mislim da to sto ja iskakim iz moje moze ladno da napuni @Majda. A jos bi ja nasao sta bi stavio u @Majda fals zadnjicu. I onda bi ljudi gledali i rekli bi:'
Toliko nesto staviti u njenu fals -zadnjicu - to je, zapravo, najimpresivnije cudo' AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAHAHAHHA najimpresivnije cudo...
Citat: '...ali to nikome (ne) daje za pravo da
pokusava da se posere po meni'.... Joj evo jos suza ahahahah. Haaaa Haaa sranje u pokusaju... neko je pokusao da joj se posere na glavu a ono promasaj pa direkt u usta (fals zadnjicu, pardon) ahahahahahah.
A level hmmmmm... Pa mala nije jos iskusna ali kako je krenula bice od nje nesto. Samo mora to jos malo da se izbrije jbg

))
Sad jos misli i da je pametna a mama joj nije objasnila da muskarci ne vole pametne devojke... A posto je kazakstanski naucnik Jama dokazao da je zenski mozak velicine vevericijeg (hahahahhaha mnogo jako) onda nam je sve jasno.
A na ovo: 'A sad ajde iznova pls.... Ok?', sta reci... Ako Majda nastavi sa proseravanjem onda ce joj 'Majda-n' nastaviti da daje savete

....
No, to nije tvoj domet, ocigledno si na nekom drugom level-u.
(...ako si me ista razumela, ako nisi zovi nekoga da ti prevede, toliko od mene) Ahahahahahahhahahahahahahahahhahahah