• Početna
  • Pomoć
  • Pretraga
  • Prijavljivanje
  • Registracija
Stranice: 1 ... 9 10 [11]   Idi dole
Autor Tema: O bojama  (Pročitano 26395 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Majda
novi član
*

Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Pogledaj profil
« Odgovor #150 poslato: Новембар 05, 2011, 01:00:04 »

Ne vidim da sam igde napisala da imam iskustva Wink
Kao sto sam naglasila - o medicini I higijeni saznajem na pogodnijem mestu.
Ili smatrate da znate vise o kozi od nekog lekara ili dermatologa?
To za "level" je vec nesto drugo. Vidim da me tumacis kako ti odgovara.
Sto se mog vokabulara tice, smatram da ne treba da ga menjam, zar ne?
Jedino ako postoje pravila o recniku.
Fakultet je Akademija Primenjenih Umetnosti, sto me ne sprecava da citam.
Iskustvo nas vodi do dobrih odluka, a da nije losih poteza ne bi bilo iskustva. Ni ti nisi bas sve znao kad si poceo. Oprema mi jeste sranje ali to nikome daje za pravo da pokusava da se posere po meni.
A sad ajde iznova pls.... Ok?
Sačuvana

koja022
član
**

Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Pogledaj profil
« Odgovor #151 poslato: Новембар 05, 2011, 10:22:58 »

Haaaahahha fakultet primenjenih umetnosti ahahah i recnik ...... AHAHAHAH.... Pa to onda sve objasnjava.... Dalje je sve suvisno komentarisati....  Znaci postavicemo ovako obavestenje:
  Mole se zenski clanovi u PMS-u da ne postavljaju nikakve komentare dok se ne pojave uslovi za normalan rad mozga. Takodje obratiti paznju na meseceve cikluse jer moze doci do neplaniranih iskljucenja funkcija za rad jezika i prstiju. Hvala unapred.... Clanovi Foruma. AHAHAHAHAHAHAHAHAH

A sto se tice fals zadnjice... ahahah Ja kako iskakim iz nje to je pravo cudo ahahahahah. I mislim da to sto ja iskakim iz moje moze ladno da napuni @Majda.  A jos bi ja nasao sta bi stavio u @Majda fals zadnjicu. I onda bi ljudi gledali i rekli bi:' Toliko nesto staviti u njenu fals  -zadnjicu - to je, zapravo, najimpresivnije cudo' AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAHAHAHHA najimpresivnije cudo...

Citat: '...ali to nikome (ne) daje za pravo da pokusava da se posere po meni'.... Joj evo jos suza ahahahah. Haaaa Haaa sranje u pokusaju... neko je pokusao da joj se posere na glavu a ono promasaj pa direkt u usta (fals zadnjicu, pardon) ahahahahahah.

A level hmmmmm... Pa mala nije jos iskusna ali kako je krenula bice od nje nesto. Samo mora to jos malo da se izbrije jbg Smiley))

Sad jos misli i da je pametna a mama joj nije objasnila da muskarci ne vole pametne devojke... A posto je kazakstanski naucnik Jama dokazao da je zenski mozak velicine vevericijeg (hahahahhaha mnogo jako) onda nam je sve jasno.

A na ovo: 'A sad ajde iznova pls.... Ok?', sta reci... Ako Majda nastavi sa proseravanjem onda ce joj 'Majda-n' nastaviti da daje savete Smiley....

No, to nije tvoj domet, ocigledno si na nekom drugom level-u.
(...ako si me ista razumela, ako nisi zovi nekoga da ti prevede, toliko od mene)   Ahahahahahahhahahahahahahahahhahahah

Sačuvana

Dead silence ............

Damir G.
član
**

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #152 poslato: Новембар 06, 2011, 02:36:21 »

@ Majda-mislim da se bespotrebno ljutis na  clanove foruma..Ovde,ako si  procesljala malo po forumu, ima dosta stvari koje su objasnjene do detalja..A Koja je izneo svoje misljenje samo zato sto je 12354 puta ponovio istu recenicu..da se malo vise proceslja po forumu,sve ima objasnjeno ,pa i tvoje pitanje po pitanju boja..Ok?Ali se ispricane price opet ponavljaju..Iskreno, veoma veoma veliki fond reci posedujes,ali mislim da im nije mesto na ovom forumu..Ovde smo da se druzimo,zezamo,ozbiljno radimo,prezentujemo nas rad,dogovaramo,pomazemo.A ne da se prepucavamo nekim fenserskim  recima sa faxa knjizevnosti (podsecaju me na stihove Marchella Wink..ovo ne vodi nikuda!Kazes da nisi pocetnik ,a ne znas koje boje da uzmes za pocetak..Na "drugom si levelu" a opremu narucujes preko e-bay-a za 100e (ceo set)...Ako zelis pomoc-mozes je dobiti,ali uz malo postovanja ljudi koji ti nude pomoc..
X2
Sačuvana

Majda
novi član
*

Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Pogledaj profil
« Odgovor #153 poslato: Новембар 06, 2011, 01:25:20 »

Haaaahahha fakultet primenjenih umetnosti ahahah i recnik ...... AHAHAHAH.... Pa to onda sve objasnjava.... Dalje je sve suvisno komentarisati....  Znaci postavicemo ovako obavestenje:
  Mole se zenski clanovi u PMS-u da ne postavljaju nikakve komentare dok se ne pojave uslovi za normalan rad mozga. Takodje obratiti paznju na meseceve cikluse jer moze doci do neplaniranih iskljucenja funkcija za rad jezika i prstiju. Hvala unapred.... Clanovi Foruma. AHAHAHAHAHAHAHAHAH

A sto se tice fals zadnjice... ahahah Ja kako iskakim iz nje to je pravo cudo ahahahahah. I mislim da to sto ja iskakim iz moje moze ladno da napuni @Majda.  A jos bi ja nasao sta bi stavio u @Majda fals zadnjicu. I onda bi ljudi gledali i rekli bi:' Toliko nesto staviti u njenu fals  -zadnjicu - to je, zapravo, najimpresivnije cudo' AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAHAHAHHA najimpresivnije cudo...

Citat: '...ali to nikome (ne) daje za pravo da pokusava da se posere po meni'.... Joj evo jos suza ahahahah. Haaaa Haaa sranje u pokusaju... neko je pokusao da joj se posere na glavu a ono promasaj pa direkt u usta (fals zadnjicu, pardon) ahahahahahah.

A level hmmmmm... Pa mala nije jos iskusna ali kako je krenula bice od nje nesto. Samo mora to jos malo da se izbrije jbg Smiley))

Sad jos misli i da je pametna a mama joj nije objasnila da muskarci ne vole pametne devojke... A posto je kazakstanski naucnik Jama dokazao da je zenski mozak velicine vevericijeg (hahahahhaha mnogo jako) onda nam je sve jasno.

A na ovo: 'A sad ajde iznova pls.... Ok?', sta reci... Ako Majda nastavi sa proseravanjem onda ce joj 'Majda-n' nastaviti da daje savete Smiley....

No, to nije tvoj domet, ocigledno si na nekom drugom level-u.
(...ako si me ista razumela, ako nisi zovi nekoga da ti prevede, toliko od mene)   Ahahahahahahhahahahahahahahahhahahah

Obozavam takve.  Grin
Svaki moj sledeci komentar bice suvisan. Ako imas neki pametan savet udeli ga,
kontam da ti je komunikacija sa zenama u PMS-u mrska al ti probaj, m?
Elem, nemam mamu pa nije stigla za zivota da me obavesti o svemu tome. Probaj ti.
Sačuvana

mrva
stari član

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #154 poslato: Јануар 18, 2012, 11:36:36 »

da li ce neko da se seti da vrati ovu temu na pricu o bojama ili se nastavlja raspravama ko je pametniji i ko bolje zna!
Sačuvana

rni humor tattoo

Damir G.
član
**

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #155 poslato: Јануар 19, 2012, 02:22:49 »

da li ce neko da se seti da vrati ovu temu na pricu o bojama ili se nastavlja raspravama ko je pametniji i ko bolje zna!
E super! Mene baš interesuje ta tema ovih dana... kopakao sam po netu i pronađoh da se Talens koristi kao mastilo u kaligrafiji. Vidio sam takođe da ga veliki broj majstora koristi i veliki broj sajtova prodaje kao tattoo ink. Čuo sam skoro od jednog majstora da pigment u Talensu nije baš ok po organizam i da znaju da se dese povremeno sitne infekcije. Interesuje me kakva su vaša iskustva s ovom bojom? Smiley
Sačuvana

d@im
član
**

Van mreže Van mreže

JustTattoo..and nothing else

Pogledaj profil
« Odgovor #156 poslato: Јануар 19, 2012, 11:58:50 »

Infekcije su rezultat lose higijene ( u toki ili posle tetoviranja).Na boju se javljaju alergijske reakcije.Talens je sirok pojam..od talensa se prave pasteli,uljane boje,mastilo,pa i tattoo boje..Postoje cak i talens-pol,ili boja kojom se krece zidovi ,u raznim nijansama Smiley. Samo sto tattoo proizvodjaci takvu boju,namenjenu za tattoo prilagodjavaju,pa je mesaju sa demy vodom,glicerinom,alkoholom..i slicno.Znaci,nije svako mastilo za tetoviranje,ima ih u raznim oblicima i za razne namene,pa i za slikanje,pisanje kaligrafskog pisma levo-desno..Ovde nas najvise interesuje tattoo boja,pa je crna kao boja jedna od najbezbednijih.Ja sam koristio do sad talens drawing ink,indian ink,Jet france,intenze true black,i najvise mi se dopada talens indian ink..Cak sam na jednom forumu procitao,da su istrazivanja potvrdila da se od  nekoliko desetina boja,koliko se trenutno moze naci na trzistu vodecih svetskih firmi tattoo boja,crna i ne nalazi na listi Nus pojava,jer na nju nije bilo zalbe.Bilo bi dobro kad bi iskusniji majstori dali svoje misljenje o ovome,ukoliko nije vec ispricano u ovom tpiku..Ova tema stvarno moze mnogo da znaci,s'obzirom da svi na ovim prostorima vodimo bitku sa plagijatima i no name bojama..Pozz
Sačuvana

Damir G.
član
**

Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #157 poslato: Јануар 20, 2012, 02:13:09 »

Odlično! Dao si meni jako bitne informacije. Imam nekih 250ml Indian talens-a...koristim ga već duže vrijeme i jako sam zadovoljan radom s njim.
Bitno mi je da znam da je sve ok u vezi sa ovom bojom, jer razmišljao sam da je bacim Smiley.
Sačuvana

d@im
član
**

Van mreže Van mreže

JustTattoo..and nothing else

Pogledaj profil
« Odgovor #158 poslato: Јануар 21, 2012, 12:47:52 »

Odlično! Dao si meni jako bitne informacije. Imam nekih 250ml Indian talens-a...koristim ga već duže vrijeme i jako sam zadovoljan radom s njim.
Bitno mi je da znam da je sve ok u vezi sa ovom bojom, jer razmišljao sam da je bacim Smiley.
Prijatelju,sa 250ml talensa mozes da iscrtas celu skupstinu Republike Srbije,i da svi budu zadovoljni Smiley. Ja sam rekao svoje misljenje i ono sto sam procitao i nacuo. Ali opet kazem,bilo bi dobro kad bi jos neko izneo svoje iskustvo.Pozdrav!
Sačuvana

Stranice: 1 ... 9 10 [11]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na:  

sindjel damir tattoo knjiga profesionalno tetoviranje be beauty

Postavite vaš
banner ovde!

064 113 9057

Postavite vaš
banner ovde!

064 113 9057

Postavite vaš